Hoe werkt het?

In 4 stappen naar jouw droomhuis.

Tussen het vinden van je ideale huis en het moment dat je er echt woont zitten nog heel wat stappen. Als je voor het eerst een huis koopt kan het wat overweldigend en ingewikkeld zijn. Hypotheek4Starters weet als geen ander waar jij mee te maken krijgt in jouw specifieke situatie. Neem contact op – we staan aan je zijde om jouw ultieme doel te bereiken!

Jouw wensen

Wat leuk dat je een woning wilt kopen!! Wij maken graag kennis met je. In een telefonisch kennismakingsgesprek leg ik onze dienstverlening uit en stel ik me graag aan je voor. Tevens ben ik benieuwd wie jij bent, wat je doet en wat jij belangrijk vindt. Dat is de basis om jou goed te kunnen adviseren.

Jouw mogelijkheden

Nadat we kennis gemaakt hebben vraag ik de benodigde documenten bij je op. Deze documenten helpt ons allebei om een juiste berekening te maken en teleurstellingen achteraf te voorkomen. Nadat ik de gegevens heb ontvangen maken we een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Zo weet jij precies wat jouw mogelijkheden zijn en krijg je een goede indicatie over jouw maandlasten. Bij ons is oriënteren en jouw mogelijkheden berekenen kosteloos. Daarna begint het leukste gedeelte van het proces, kijken naar woningen! Omdat wij samen goed hebben georiënteerd kan jij met vol vertrouwen op een woning bieden. Heb je daarbij hulp nodig? Geen probleem, wij kunnen je in contact brengen met een aankoopmakelaar.

Samen aan de slag

Yes, je hebt een huis gekocht, gefeliciteerd! Voor jou is het belangrijk om de financiering rond te krijgen voordat jouw ontbindende voorwaarden verstrijken. Heb je een taxatierapport nodig? Geen probleem, wij kunnen je in contact brengen met een taxateur. Het beste moment om een hypotheekgesprek in te plannen is wanneer je een mondeling akkoord hebt bereikt over de aan te kopen woning. Omdat we nu weten welke woning je gekocht hebt en wat de rentestanden op dat moment zijn, kunnen we de verschillende hypotheekaanbieders vergelijken en een voorstel maken die het beste bij jou past. In het hypotheekgesprek vergelijken we ongeveer 30 hypotheekverstrekkers. Na dit gesprek weet jij precies welke hypotheekverstrekker het beste bij je past en wat jouw maandlasten worden. Pas na dat gesprek, besluit je met ons verder te gaan. Wil je met ons verder gaan en de offerte aanvragen? Dan vragen wij advieskosten. Deze advieskosten betaal je daadwerkelijk bij de sleuteloverdracht. Naast het regelen van een hypotheekofferte berekenen we, tijdens het advies, wat de impact is van overlijden, werkloos worden of wanneer je arbeidsongeschikt raakt. Je krijgt daar volledig advies over, zodat je zorgeloos in de woning kan blijven wonen.

Je droomhuis is een feit

Fantastisch, de hypotheek is geaccepteerd! Nu heb je daadwerkelijk de woning gekocht en kan je de sleuteloverdracht op de afgesproken datum laten plaatsvinden. Maar daar houdt onze service niet op. We maken graag een afspraak met je om de offerte te bespreken. Nadat de offerte is ondertekend sturen wij het door naar de bank en zal alles worden doorgezet naar de notaris. Voor de sleuteloverdracht controleren we ook of de notaris zijn werk goed correct heeft gedaan, zodat jij met een gerust hart de hypotheekakte kan tekenen.

Kortom: Kies je voor Hypotheek4starters
dan kies je voor persoonlijk en onafhankelijk advies, waarbij je volledig ontzorgd wordt.