Hoe krijg ik een hypotheek in Bussum?

Op maat gemaakt advies voor een hypotheek in Bussum

Zoek je een woning in Bussum en heb jij hypotheekadvies nodig, kies dan voor Hypotheek4Starters. Wij geven persoonlijk, en onafhankelijk advies. Wij helpen je op weg en weten als geen ander bij welke hypotheekverstrekker jij het beste past. Wij adviseren voor bijna alle hypotheekverstrekkers in Nederland. Samen met jou maakt Hypotheek4Starters de beste afweging in het kiezen van jouw best passende hypotheekverstrekker. Zo is jouw hypotheek in Bussum een advies op maat.

De voortreffelijke service van Hypotheek4Starters

Je zoekt een woning en daarbij een hypotheek in Bussum, maar je bent geen starter? Dat is geen enkel probleem. In tegenstelling tot wat onze naam doet vermoeden, bieden wij iedereen hypotheekadvies aan. Hypotheek4Starters is namelijk onderdeel van Kamer Financial Planning. Wij zijn goed en makkelijk bereikbaar, ook buiten kantooruren. Daarnaast kunnen we je ook in contact brengen met andere personen die bij het koopproces betrokken zijn, zoals een aankoopmakelaar, een notaris, een taxateur, een belasting- en een verzekeringsadviseur.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Om een woning in Bussum te kopen is het verstandig om eerst te oriënteren. Na een telefonische kennismaking, vragen we alle documenten op welke belangrijk zijn om een hypotheek in Bussum te kunnen aanvragen. Zo weet jij zeker dat jij jouw woning kunt kopen. Een goede voorbereiding is echt het halve werk. Het geeft jou ook zekerheid in de onderhandelingen en daarmee wordt jouw succes vergroot.

Startershypotheek?
Hier moet je op letten:

  • Het is de eerste keer dat je in Nederland een woning koopt
  • Je gaat zelf in de woning wonen
  • Voor renteaftrek wordt de hypotheek in 30 jaar minimaal annuïtair of lineair afgelost
  • Om voor Nationale Hypotheekgarantie (NHG) in aanmerking te komen mag de woning-plus eventuele verbouwingskosten maximaal € 325.000 zijn. Met energiebesparende voorzieningen mag dat zelfs maximaal € 344.500,- zijn.

De aanvullende lasten

Aanvullende lasten is een belangrijk aspect wanneer jij een woning gaat kopen. Gelukkig zijn er hulpmiddelen om de aanvullende lasten goed inzichtelijk te maken. Het NIBUD bied je een persoonlijk budgetadvies aan om je hierop goed voor te bereiden.

Huis van je dromen kopen mogelijk?

Is het huis van je dromen kopen mogelijk? Hypotheek4Starters helpt je bij dit vraagstuk. Samen kijken we naar de mogelijkheden. We hebben ervaring met hypotheekverstrekkers en met diverse koopoplossingen. De ene hypotheekverstrekker past nou eenmaal beter bij jouw vraagstuk dan de andere. Daar helpen wij jou bij. En als je eenmaal jouw droomhuis in Bussum hebt gekocht, zorgen we er ook voor dat je in elke situatie de mogelijkheid hebt om in de woning te blijven wonen.

Onze experts geven je advies

Contact opnemen met Hypotheek4Starters is helemaal niet moeilijk. Je kunt je gegevens bijvoorbeeld achterlaten op de website. Maar bellen of Whatsappen is ook goed. Jij bepaalt! Advies krijg je van ons tijdens een persoonlijk gesprek of via video. Onze klanten krijgen allen een vaste adviseur toegewezen. Dat is wel zo fijn. Het is ons doel bij Hypotheek4Starters om jou zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, zodat jij je vooral met leuke dingen bezig kunt houden. Zo wordt het kopen van een woning vooral erg leuk!