Het krijgen van een hypotheek in Hilversum

Advies op maat voor hypotheek in Hilversum

Je bent op zoek naar het beste advies voor een hypotheek in Hilversum? Zoek dan niet verder. Hypotheek4Starters biedt toekomstige woningkopers onafhankelijk en persoonlijk advies. Het krijgen van een hypothecaire lening is niet altijd eenvoudig. Hiervoor moet je vele procedures doorlopen. Wij nemen je graag bij de hand. Wij kunnen adviseren voor vrijwel alle hypotheekverstrekkers die in Nederland actief zijn. Wij zorgen ervoor dat jij een hypotheekverstrekker kiest dat het beste bij je past tegen een scherp tarief.

De service die ons uniek maakt

Hypotheek4Starters is onderdeel van Kamer Financial Planning. Dit betekent dat we iedereen met hypotheekvragen van advies kunnen voorzien, dus ook als je geen starter op de woningmarkt meer bent. Wat je achtergrond ook is, bij ons kun je voor advies over een hypotheek in Hilversum terecht. We beantwoorden met alle liefde jouw vragen en bieden de ondersteuning die jij nodig hebt. Daarnaast kunnen we je ook in contact brengen met andere personen die bij het koopproces betrokken zijn, zoals een aankoopmakelaar, een notaris, een taxateur, een belasting- en een verzekeringsadviseur.

Zorg voor een goede voorbereiding

Bij elke hypothecaire lening geldt dat de woning het onderpand is. Indien je niet aan je betaling kunt voldoen, dan zal de koopwoning door je bank teruggevorderd worden. Om dit te voorkomen is een goede voorbereiding essentieel. Hypotheek4Starters helpt jou om jouw mogelijkheden goed in kaart te brengen. Je weet precies welke maandlasten daarbij verschuldigd zijn. Om die berekening te kunnen maken vragen we je om eerst documenten op te sturen. Dit zorgt ervoor dat je sterk staat in de onderhandelingen, want jij weet al precies wat jij kan en wat de maandlasten zijn. Heb je de woning gekocht? Dan kijken we uiteraard ook naar de risico’s van het leven (overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid). Zo blijft jouw financiën op orde in goede, maar ook in slechte tijden.

Startershypotheek?
Hier moet je op letten:

  • Het is de eerste keer dat je in Nederland een woning koopt
  • Je gaat zelf in de woning wonen
  • Voor renteaftrek wordt de hypotheek in 30 jaar minimaal annuïtair of lineair afgelost
  • Om voor Nationale Hypotheekgarantie (NHG) in aanmerking te komen mag de woning-plus eventuele verbouwingskosten maximaal € 325.000 zijn. Met energiebesparende voorzieningen mag dat zelfs maximaal € 344.500,- zijn.

Doe de NIBUD Budgetberekening

Een woning kopen is meer dan alleen een hypotheek aflossen. Er komen ook aanvullende woonlasten bij kijken. Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (NIBUD) maakt dit overzichtelijk voor kopers. Doe de budgetberekening om meer inzicht te krijgen over deze aanvullende woonlasten.

Het vinden van de perfecte woning

Het vinden van de perfecte woning is niet altijd eenvoudig. Er zijn talloze verschillende woningen op de markt en net zoals op ieder potje een dekseltje past, hoort bij ieder mens een huis. Wij kunnen voor jou de financiële mogelijkheden inzichtelijk maken. Zo weet je direct of jij een hypotheek in Hilversum geregeld krijgt en je favoriete woning kunt kopen. Heb je vervolgens hulp nodig om de juiste woning te vinden? Dan stellen wij je graag voor aan een aankoopmakelaar.

Wat bieden wij jou?

Wij maken het voor jou eenvoudig om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken, zoals jij dat wil. Per telefoon of Whatsapp. Wil je liever gebeld worden? Geen probleem, vul het contactformulier in en wij bellen je zo spoedig mogelijk op. Je hebt bij ons altijd een vaste adviseur waarmee je het gehele traject doorloopt. Van oriënteren tot de sleuteloverdracht. De adviseur helpt je om weloverwogen keuzes te maken.
Een gesprek kan op locatie of via de video. Het kopen van een woning is altijd spannend, maar onze adviseur zorgt ervoor dat het niet stressvol wordt. Dit maakt het kopen van een woning leuk!