Hypotheekadvies Bussum: maatwerk advies in 2 dagen

Onze hypotheekadviseur in Bussum geeft je onafhankelijk advies in je zoektocht naar je eerste huis en een passende hypotheek. Hierbij stellen we altijd jouw belang voorop.

Start Hier

Wanneer jij wilt

Ook buiten kantooruren

Lees meer

De voordelen van Hypotheek4starters

E

Hypotheek4Starters is een ervaren familiebedrijf

E

We werken met ruim 30 hypotheekverstrekkers

E

Naast de hypotheek begeleiden we je bij elke stap die bij het kopen van een huis komt kijken.

E

Gespecialiseerd in ‘t Gooi en omstreken, maar komen overal!

Wanneer jij wilt

Ook buiten kantooruren

Lees meer

De voordelen van Hypotheek4starters

E

Hypotheek4Starters is een ervaren familiebedrijf

E

We werken met ruim 30 hypotheekverstrekkers

E

Naast de hypotheek begeleiden we je bij elke stap die bij het kopen van een huis komt kijken.

E

Gespecialiseerd in ‘t Gooi en omstreken, maar komen overal!

Kies niet voor de eerste de beste hypotheekadviseur

Door de strenge regels en forse huizenprijzen wordt een starter al gauw bestempeld als de pineut op de woningmarkt. Aantrekkelijk is het dan als starter om in zee te gaan met de eerste de beste hypotheekadviseur die helderheid biedt. Toch is het belangrijk altijd te vertrouwen op je ratio.

Waarom zou je wel moeite doen om tien winkels langs te rijden voor de beste televisie, maar steek je weinig energie in het vinden van het beste hypotheekadvies?

Het kopen van een woning rondom Bussum is een mooi moment in je leven. En waarschijnlijk betaal je hiervoor het hoogste bedrag dat je ooit zult uitgeven aan iets anders. Kies daarom voor Hypotheek4Starters. Een intermediair voor hypotheekadvies in Bussum en omstreken met een bewezen staat van dienst en een passie voor mooi wonen.

Voordelen hypotheek advies Bussum van Hypotheek4Starters

Het is belangrijk om na te denken welke hypotheekadviseur je in de arm neemt om te helpen bij een starter huis kopen. De aanschaf van een woning is namelijk de grootste aankoop die je ooit hebt gedaan of zal doen. Maak je gebruik van de diensten van onze hypotheekadviseur in Bussum? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

 • Wij werken samen met maar liefst 30 hypotheekverstrekkers
 • Wij vergelijken de beste voorwaarden, rentes en premies en zoeken naar de meest gunstige hypotheek (van aflossingsvrije hypotheek voor starter tot verbouwingshypotheek) voor jouw situatie
 • We hebben jarenlange ervaring in de markt voor woningfinancieringen
 • Wij ontvangen je persoonlijk of via een online verbinding
 • Afspraak ook ’s avonds mogelijk

Bussum is een dorp met een stadsrandje. Je vindt er villa’s, tussenwoningen, schakelwoningen en appartementencomplexen. Houd je ervan om te leven in een groene leefomgeving? Wij wel. Daarom vind je ons kantoor in het naburige dorp Naarden. Een net zo fijne plek met dorpse gezelligheid en met kindvriendelijke en rustige buurten. Kom eens langs voor een kennismakingsgesprek. Dat kun je de dorpse gezelligheid met eigen ogen aanschouwen en krijg je na het hypotheekadvies een indicatie van wat je maximaal kunt lenen. Zo kun jij als starter voorbereid de woningmarkt op en op zoek naar je droomhuis.

Maatwerk advies in 4 stappen

Onze hypotheekadviseur in Bussum levert maatwerk. Reken daarom maar op maatwerk hypotheekadvies voor Bussum en andere plaatsen rondom het Gooi. Met onderstaand stappenplan komen wij tot een helder en passend hypotheekadvies.

 

 1. We maken kennis
  Met een telefonisch consult stellen we ons aan elkaar voor en sturen we je een mail met de benodigde documenten om een goede berekening te kunnen maken
 2. Je ontvang een bevestiging van jouw leencapaciteit per mail
  Als je alle gegevens hebt aangeleverd, dan ontvang je binnen 1 à 2 werkdagen van ons een mail waarin wij precies aangeven wat jouw leencapaciteit is, welke maandlasten dat geeft en welke kosten je betaalt bij de aankoop van een woning. Uiteraard spreken we dit met je door voordat we je mailen.
 3. Je maakt een fysieke of video afspraak
  Heb je een woning aangekocht dan maken we een fysieke of een video afspraak. Voor de afspraak willen we graag jouw documenten ontvangen, zodat we de haalbaarheid kunnen toetsen. Heb je bij ons een oriënterend gesprek gehad? Dan hebben we alle belangrijke documenten al ontvangen. Tijdens de afspraak zullen we je voorzien van advies op maat. We leggen de meest gunstige opties aan je voor zodat jij de beste startershypotheek kunt afsluiten. Denk bijvoorbeeld aan een hypotheek NHG. Ook bespreken we scenario’s als overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.
 4. We leveren nazorg
  Nadat de hypotheek is afgesloten, stopt de service niet. We controleren of de notaris alle aangeleverde stukken in goede orde heeft ontvangen en een goede nota van afrekening heeft gemaakt.

In 4 stappen naar een hypotheek!

Wij werken met vaste starterstarieven

Oriënteren en jouw mogelijkheden berekenen is kosteloos bij ons!

€ 1.600,-

als je in loondienst bent

€ 2.000,-

als je ondernemer bent:
met of zonder partner die in loondienst is

€ 2.400,-

als je beiden ondernemer bent

€ 3.500,-

advies op maat voor gecompliceerde situaties

Je hebt vast veel vragen.

Hier een paar die wij regelmatig horen:

Title
Hoeveel betaal je voor een hypotheekadviseur?

Ons tarief is als volgt:

 • Ben je of zijn jullie allebei in loondienst dan betaal je € 1.600, – voor het totale adviestraject.
 • Ben jij of is jouw partner ondernemer dan betaal je € 2.000, – voor het totale adviestraject
 • Heb jij meerdere ondernemingen (of jouw partner) of zijn jullie beiden ondernemer dan betaal je € 2.400, – voor het totale adviestraject.
 • Valt jouw aanvraag buiten het advieskader, maar zien wij wel mogelijkheden? Dan betaal je € 3.500, – aan advieskosten.

In ons eerste gesprek wordt het voor jou meteen duidelijk welk adviestarief wij in jouw situatie hanteren.

Wat is de beste hypotheekadviseur?

Een goede hypotheekadviseur die vraagt door en weet wat jij belangrijk vindt voor nu en in de toekomst. Een hypotheek heb je voor jaren. Belangrijk is om goed mee te denken wat voor nu belangrijk is, maar ook wat in de toekomst belangrijk kan zijn.

Is een hypotheekadviseur gratis?

Hypotheekadvies is nooit gratis. Wel het traject daarvoor. Oriënteren om jouw maximale leencapaciteit te berekenen is gratis. Ook het eerste gesprek na aankoop is gratis. Na dat gesprek besluit jij of je het adviestraject in wil gaan.

Bel of
WhatsApp ons.
Dan praten we verder!
06-117 577 26