Hypotheekadvies: in 2 dagen weet jij wat je kunt lenen

Vrijblijvend hypotheekadvies ontvangen? Dan klop je aan bij een hypotheekadviseur. Deze financiële expert handelt altijd in jouw belang. Blijf niet dromen over je ideale huis, maar praat over je woonwensen.

Start Hier

Wanneer jij wilt

Ook buiten kantooruren

Lees meer

De voordelen van Hypotheek4starters

E

Hypotheek4Starters is een ervaren familiebedrijf

E

We werken met ruim 30 hypotheekverstrekkers

E

Naast de hypotheek begeleiden we je bij elke stap die bij het kopen van een huis komt kijken.

E

Gespecialiseerd in ‘t Gooi en omstreken, maar komen overal!

Wanneer jij wilt

Ook buiten kantooruren

Lees meer

De voordelen van Hypotheek4starters

E

Hypotheek4Starters is een ervaren familiebedrijf

E

We werken met ruim 30 hypotheekverstrekkers

E

Naast de hypotheek begeleiden we je bij elke stap die bij het kopen van een huis komt kijken.

E

Gespecialiseerd in ‘t Gooi en omstreken, maar komen overal!

Naar een hypotheekadviseur voor hypotheekadvies of zelf je hypotheek aanvragen?

Waar je vroeger standaard langs een hypotheekadviseur ging wanneer je een huis op het oog had, geeft de digitalisering ons nu de mogelijkheid om online hypotheekadvies te ontvangen of zelfs zonder tussenkomst van een hypotheekadviseur een hypotheek af te sluiten. Dit kan wanneer het risico klein is. Maar hoe eenvoudig je persoonlijke en financiële situatie soms ook is, soms zijn de omstandigheden toch te precair om als ‘leek’ verschillende hypotheekaanbieders te vergelijken. Bovendien kost het uitzoeken van alle regeltjes, kleine lettertjes en constructies veel tijd.

Soms wijkt je situatie af van de standaard. Denk aan:

 • Je bent gescheiden
 • Je hebt een eigen onderneming
 • Je koopt voor het eerst een huis
 • Je wilt zelf bouwen

Mocht je te maken hebben met situaties die niet overeenkomen met de norm, dan krijg je met verschillende regelingen en voorwaarden te maken. Wanneer je er onverhoopt één over het over ziet, kan het zijn dat je binnen afzienbare tijd tienduizenden euro’s lichter bent, zonder dat je een stap verder bent. In dit soort gevallen kan het verstandig zijn advies te ontvangen van een onafhankelijk hypotheekadviseur.

Voordelen van hypotheekadvies van Hypotheek4Starters

 • In twee dagen ontvang weet je wat je leencapaciteit is, welke maandlasten dat geeft en welke kosten je betaalt bij de aankoop van een woning
 • Onze hypotheekadviseur regelt na akkoord van de offerte de laagste maandlasten tegen de beste voorwaarden voor jouw situatie
 • Je ontvangt hypotheekadvies nadat onze hypotheekadviseur een vergelijking heeft gemaakt tussen 30 hypotheekverstrekkers
 • Onze hypotheekadviseur denkt creatief door zijn grote schare aan kennis. Hij kent alle voorwaarden van elke verstrekker. Kun je bij de ene hypotheekverstrekker geen startershypotheek krijgen, dan kan het zomaar zijn dat het bij ons wel lukt
 • Zelf zoeken naar het goedkoopste hypotheekadvies is geen goed uitgangspunt in de zoektocht naar een woning en de hiervoor bestemde hypotheek. Prettig is wel om te weten dat een onafhankelijke hypotheekadviseur geen provisie van hypotheekverstrekkers ontvangt. Wij zullen dus voor jou altijd op zoek gaan naar de voordeligste hypotheek.

Verschil tussen hypotheekadvies van een bank en van een onafhankelijk hypotheekadviseur

Je hebt een betaal – en spaarrekening bij een grootbank. Dan maakt de drempel laag om naar deze bank te gaan in de zoektocht naar een huis en de bijbehorende hypotheek. Geen verkeerde gedachte, maar niet altijd de juiste keuze. Een grootbank kijkt alleen naar de eigen voorwaarden en rentetarieven. Wij vergelijken de voorwaarden en de tarieven van de hypotheek rentes. De kans is groot dat je via een onafhankelijk hypotheekadviseur hypotheeklasten bespaart. Ook is de kans groter op succes omdat de voorwaarden en regels niet bij elke hypotheekverstrekker hetzelfde zijn.

Hypotheekadvies van een bank

Banken hebben een minder groot aanbod aan beschikbare hypotheken waarover zij je hypotheekadvies kunnen geven. Door dit beperkte aanbod kan het zijn dat je niet een volledig objectief hypotheekadvies ontvangt omdat de hypotheekoptie niet de best passende is. Wij nemen alle hypotheekvormen met je door. Ken je bijvoorbeeld de constructie van een familiebank hypotheek al?

Financieel advies hypotheek van een hypotheekadviseur

Hypotheekadviseurs hebben een keur aan beschikbare hypotheken. In ons geval kunnen we 30 hypotheekverstrekkers vergelijken. Met eigen kennis en ervaring en slimme software vergelijken wij uitgebreid alle premies, rentes en voorwaarden van verschillende hypotheken. We zetten dit af tegen je persoonlijke situatie en bekijken welke hypotheek het beste bij je past.

Wat kost een starterswoning?” Dit is een vraag die we vaak krijgen, maar waar niet een eenduidig antwoord op bestaat. Wij zoeken de beste deal voor je persoonlijke situatie. En dat tegen een heel schappelijke prijs. Dit doen we aan de hand van onderstaand stappenplan:

 1. We bellen even
  We maken in ongeveer 20 minuten telefonisch kennis. We willen graag weten wie je bent, wat je doet en wat jouw financiële situatie is. Ook leggen we onze dienstverlening aan jou uit.
 2. We sturen je een mail
  Dan willen we graag gegevens ontvangen zodat we een duidelijke berekening kunnen maken. Bereken de maandlasten van een hypotheek bij ons, zo weet jij direct wat je kan lenen, welke kosten je kunt verwachten bij een starterslening aanvragen en wat jouw maandlasten worden. Het financiële plaatje krijg je opgestuurd.
 3. We zien elkaar
  Nadat je een overeenkomst hebt bereikt met de verkopers, maken we een afspraak om de hypotheek te bespreken. Dit kan op kantoor of via video. We bespreken welke hypotheekverstrekker en hypotheekvorm het beste bij jouw persoonlijke wensen en financiële situatie past. Ook bespreken we welke impact overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid heeft. Het afsluiten van eventuele verzekeringen zijn in de advieskosten inbegrepen.
 4. We bieden nazorg
  Natuurlijk stoppen we niet met onze service na ons adviesgesprek. We zorgen dat de notaris de documenten ontvangt die nodig zijn. We zijn altijd bereikbaar wanneer je nog extra vragen hebt over bijvoorbeeld een hypotheek voor starters. Zo ontzorgen we je als je als starter een huis gaat kopen.

In 4 stappen naar een hypotheek!

Wij werken met vaste starterstarieven

Oriënteren en jouw mogelijkheden berekenen is kosteloos bij ons!

€ 1.600,-

als je in loondienst bent

€ 2.000,-

als je ondernemer bent:
met of zonder partner die in loondienst is

€ 2.400,-

als je beiden ondernemer bent

€ 3.500,-

advies op maat voor gecompliceerde situaties

Je hebt vast veel vragen.

Hier een paar die wij regelmatig horen:

Title
Hypotheek afsluiten: wat heb ik nodig?

Allereerst heb je inkomen nodig. Zonder inkomen is het afsluiten van een hypotheek niet haalbaar. Maar goede begeleiding is bijna net zo belangrijk. Wij nemen jouw zorgen uit handen en vertellen je precies wat je moet doen in elke fase van het hypotheekproces.

Wij kunnen voor jou bemiddelen om een offerte te verkrijgen. Een taxatie, bouwkundige keuring, aankoopmakelaar, belastingadviseur en verzekeringsadviseur (schadeverzekeringen) kunnen we ook regelen.

Wij hebben contact met de hypotheekverstrekker. Wij zorgen ervoor dat de offerte voor de ontbindende voorwaarden er is. Daarnaast krijg je goed advies om de risico’s van het leven op te kunnen vangen. Kortom wij zorgen voor de rompslomp, zodat jij je met leuke dingen kunt bezig houden.

Wat zijn de hypotheekadvies kosten?

Ons tarief is als volgt:

 • Ben je of zijn jullie allebei in loondienst dan betaal je € 1.600, – voor het totale adviestraject.
 • Ben jij of is jouw partner ondernemer dan betaal je € 2.000, – voor het totale adviestraject
 • Heb jij meerdere ondernemingen (of jouw partner) of zijn jullie beiden ondernemer dan betaal je € 2.400, – voor het totale adviestraject.
 • Valt jouw aanvraag buiten het advieskader, maar zien wij wel mogelijkheden? Dan betaal je € 3.500, – aan advieskosten.

In ons eerste gesprek wordt het voor jou meteen duidelijk welk adviestarief wij in jouw situatie hanteren.

Wat zijn de werkzaamheden van een hypotheekadviseur?
 • Maximale leencapaciteit berekenen
 • Offerte regelen
 • Eventueel bemiddelen in het verkrijgen van een taxatie, bouwkundig rapport, aankoopmakelaar etc.
 • Advies geven en adviesrapport opstellen
 • Benodigde levensverzekeringen afsluiten en controleren
 • Contact met notaris om de nota van afrekening te controleren
 • Altijd voor je klaarstaan om jouw vragen te beantwoorden

Bel of
WhatsApp ons.
Dan praten we verder!
06-117 577 26