Loop voor de markt uit!

Woningen vinden ruim voordat ze op Funda staan?

Hypotheek4Starters biedt jou in samenwerking met MijnHuiszaken de mogelijkheid om woningen te vinden, ruim voordat ze op Funda staan. Zodra een makelaar een woning publiceert, is deze hier direct terug te vinden. Zo ben jij jouw concurrenten voor! Maak jouw gratis woningzoek-profiel aan en ontvang real-time alerts bij nieuw aanbod of prijswijzigingen. Kies zelf hoe vaak je een aanbod wil ontvangen. Wil je nog sneller zijn? Ga dan woningdaten en kom in contact met woningeigenaren waarvan de woning nog niet te koop staat, maar die wel al hebben aangegeven te willen verhuizen.  Zo wordt het vinden van jouw eerste woning een stuk makkelijker.

Maak hieronder je eigen MijnHuiszaken account aan of log direct in als je er al een hebt.

Hypotheek berekenen
MijnHuiszaken biedt je ook de mogelijkheid om zelf jouw hypotheek te berekenen. Je kunt dan snel zelf jouw mogelijkheden globaal bekijken. Heb je liever een gepersonaliseerde berekening? Geen punt. We blijven kosteloos voor jou klaar staan.

Aankoopmakelaar
Wil je begeleid worden in het gehele aankoopproces door een aankoopmakelaar, die woningen voor je zoekt, met je meegaat naar bezichtigingen, voor je onderhandelt en de verdere afhandelingen regelt. We kunnen je in contact brengen met een aankoopmakelaar die full service biedt. Schuilt er een makelaar in jou en zoek je meer een coach die de onderhandelingen voor je doet? Dan kan je jouw Livy coach inschakelen in MijnHuiszaken. Tegen een zeer gereduceerde prijs kunnen zij voor jou onderhandelen en de verdere afhandelingen regelen.

 

Kortom: Kies je voor Hypotheek4starters
dan kies je voor persoonlijk en onafhankelijk advies, waarbij je volledig ontzorgd wordt.