OVER ONS

Als je kiest voor Hypotheek4Starters, kies je voor persoonlijke
en onafhankelijke adviseurs.

Hypotheek4Starters is onderdeel van Kamer Financial Planning. Speciaal voor jonge huizenkopers hebben we Hypotheek4Starters opgericht. Met onze jarenlange ervaring in de markt voor woningfinancieringen kunnen we juist jou goed begeleiden en passend hypotheekadvies geven. Is bijvoorbeeld een verbouwingshypotheek een optie voor jou en wil je een hypotheek met NHG? Naast hypotheekadvies staan we ook klaar voor overige vragen. Denk bijvoorbeeld als je ondersteuning nodig hebt bij berekeningen, zoals het berekenen van je maximale hypotheek.

We weten wat er bij komt kijken en kunnen ons goed verplaatsen in jouw situatie. Kom kennismaken!

Hypotheekadviseur

Rens Kamer

Mijn naam is Rens Kamer, geboren  in Amsterdam en getogen in Bussum. Ik ben vader van twee kinderen en woon samen in Bussum. Ik ben een opgetogen persoon die een uitdaging niet uit de weg gaat.
Sinds 2013 ben ik  Financieel Adviseur met hypotheken als expertise. Ik heb gewerkt in de regio’s Utrecht en Amsterdam en heb daar veel geleerd, zoals bijvoorbeeld over Erfpacht. Vanuit mijn woongebied heb ik ook veel kennis van Gooise Meren en weet ik wat er speelt.
In 2012 kocht ik mijn eerste huis en ik weet nog goed hoe spannend dat was. Waar moet ik beginnen? Hoeveel kan ik lenen? Wat kan ik per maand betalen? Daarom wil ik anderen hier graag mee helpen en is het mijn missie om starters te begeleiden in de complexe wereld van de hypotheken.

Hypotheekadviseur

Frans Kamer

Mijn naam is Frans Kamer, geboren en getogen in Haarlem. Sinds 1984 woonachtig in het Gooi. Ik woon samen met Sonja en gezamenlijk hebben wij 4 inmiddels volwassen kinderen en drie kleinkinderen. Ik ben een sportief persoon en heb als hobby lange afstand wandelingen
Sinds 1977 ben ik doorlopend werkzaam geweest bij verschillende financiële instellingen en ik adviseer op basis van mijn brede expertise op het gebied van Financiele Planning, Hypotheken en Vermogensopbouw.